Tarieven en Vergoeding

  • Een individueel begeleidingsgesprek kost € 85,- inclusief 21% btw.
  • Een losse neurofeedbacksessie kost € 65,- inclusief btw.
  • Een combinatie van Neurofeedback en begeleiding kost € 100,- inclusief btw.

Voordelige Neurofeedbacktrajecten

  • Traject van 10 x neurofeedback € 500,-
  • Traject van 20 x neurofeedback € 900,-

Voor een optimaal en blijven effect adviseer ik één of twee neurofeedbacksessies per week en een minimum van 10 sessies.

Betalen en afzeggen

Losse consulten betaal je na de sessie, per pin of contant. Je krijgt direct je betalingsbewijs en declaratie mee voor je zorgverzekeraar. Als je voor een traject kiest, betaal je het gehele bedrag vooruit.

Kun je onverhoopt niet op onze afspraak komen, laat het dan alsjeblieft 24 uur van te voren weten. Dat geeft mij de ruimte om een andere afspraak in te plannen. Anders moet ik onze afspraak helaas in rekening moet brengen.

Vergoedingen ADHD-behandeling

Ik ben aangesloten bij de NVPA, NVNF en RBNG. Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, krijg je mijn behandeling vergoed. Op http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html zie je of je zorgverzekeraar de behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoedt. Mijn behandelingen vallen onder psychosociale hulpverlening en/of alternatieve geneeswijze.

Zelf vergoeding aanvragen bij je zorgverzekeraar

Je hebt geen doorverwijzing van een arts nodig voor deze behandeling. Je schiet zelf de behandeling voor en je zorgverzekeraar stort dit bedrag terug op je rekening.

ADHD-behandeling voor ZZP’er

Als je zelfstandig ondernemer bent, kun je de gemaakte kosten opgeven als coaching. De kosten zijn dan fiscaal aftrekbaar. De btw krijg je natuurlijk sowieso terug. 

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek!