Een selectie testimonials van volwassenen, kinderen/ouders die
in behandeling zijn geweest bij ADHD Behandelwijze Den Haag.

“Met Laurie had ik vanaf het eerste moment een klik. Ze is spontaan en geen doorsnee hulpverlener, ze denkt echt met je mee. Ze voert gesprekken met je in plaats van alleen maar te luisteren. Tijdens het gesprek krijg je handvatten waar je iets mee kunt en opdrachten mee naar huis.  Ze is een doener, resultaatgericht en open.”

“Ik ben heel blij dat mijn hersens rustig zijn geworden J.” (9 jaar)”

“Laurie heeft echt naar me geluisterd en me laten realiseren dat ik niet zo hard hoef te oordelen over mezelf.”

“Onze zoon (van 13 jaar) laat in de klas een grotere concentratiespanne zien na 10 sessies. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en doen er volgend jaar weer 10!”

“Laurie is een professionele psychologe die er alles aan doet om een huiselijke en gastvrije omgeving te scheppen voor de gesprekken. Je merkt aan alles dat het haar gaat over het welbevinden van de cliënt en niet over zakelijk gewin.”

“Lilian (10 jaar) is opvallend minder angstig en een stuk minder onrustig sinds we bij Laurie zijn geweest. Na 5 sessies merkten we al dat ze meer zelfvertrouwen kreeg en steeds zelfstandiger werd. We zijn Laurie ontzettend dankbaar voor haar hulp.”

Tijdens de gesprekken laat zij blijken zich te kunnen verplaatsen in de situatie en omstandigheden van de cliënt waardoor zij tot een dieper gespreksniveau met je weet te komen. De neurofeedback die vervolgens plaatsvindt, zorgt ervoor dat de gesprekken nog beter beklijven en zorgen voor verdere rust in je hoofd waardoor je de wereld weer fris tegemoet kunt gaan.”

“Laurie heeft mij duidelijke handvatten gegeven om anders naar mijn kind te kijken. Dat heeft een wereld van verschil gemaakt. Ik vond het bijzonder confronterend om te ontdekken hoe mijn eigen gedachten zijn gedrag beïnvloedde. Met een paar simpele veranderingen hebben we opeens een totaal ander kind in huis.”

“Na 3 sessies ben ik écht super blij met ons resultaat tot nog toe! Ik overdrijf echt niet als ik zeg dat ik de laatste tien jaar niet zo ontspannen ben geweest als nu.”